ZAANDAM - Last van een winterdip? Niet in het Zaantheater! Daar is het vanaf dinsdag 27 februari zes dagen lang feest en schijnt er een Grieks zonnetje in het hele theater door de populaire ABBA-musical MAMMA MIA!. Samen met de grootste hits van ABBA, vertelt de sterrencast, met onder andere Brigitte Heitzer, René van Kooten en Soraya Gerrits, een verhaal vol romantiek, nostalgie en humor. Wil je nóg meer feest? Woensdag 28 februari organiseert het Zaantheater een Ladies Night met een goodiebag, photobooth, snacks, feestelijke drankjes én karaoke, gehost door Theun Plantinga.

MAMMA MIA! is van dinsdag 27 februari tot en met zondag 3 maart te zien in het Zaantheater in Zaandam.

"Brigitte Heitzer is ijzersterk in opgefriste musical MAMMA MIA" ····NRC


Sophie staat op het punt om te trouwen en heeft de wens om op een zonnig Grieks eiland door haar vader te worden weggegeven. Maar wie is haar vader? Haar vrijgevochten moeder Donna wordt geconfronteerd met het verleden en haar drie voormalige liefdes, wat leidt tot komische en romantische situaties. Vindt Sophie haar echte vader op tijd voor de bruiloft?

MAMMA MIA! Ladies Night

Woensdag 28 februari organiseert het Zaantheater een speciale Ladies Night. In de foyer waan je je in Griekse sferen, zing je uit volle borst mee met de karaoke set, maak je foto's in de photobooth en drink je de lekkerste zomerse cocktails in de speciale cocktailbar.

Als je echt wilt uitpakken, dan boek je een Ladies Night vriendinnenarrangement, bestaande uit Griekse snacks en drankjes gedurende de hele avond én uiteraard een goedgevulde goodiebag (t.w.v. €50,-). De MAMMA MIA! Ladies Night wordt gehost door Theun Plantinga.

Trommel je vriendinnen en familieleden op, en dompel je onder in mediterrane sferen aan de Zaan.


MAMMA MIA!

Di 27 februari t/m zo 3 maart

Aanvang 20.00 uur, zondag 15.00 uur

Voorstellingstickets vanaf €35,-

Ladies Night vriendinnenarrangement €45,- p.p. (excl. voorstellingsticket) – Borrelplank én goodiebag t.w.v. €50,-. Aanvang 19.00 uur.

www.zaantheater.nl