ZAANDAM - Sinds kort kan de Zaanstreek weer genieten van mooie voorstellingen in het Zaantheater. De eerste voorstellingen zijn al gespeeld. Het Zaantheater is achter de schermen al maanden het nieuwe theaterseizoen aan het voorbereiden. Vandaag presenteert het theater het seizoen 2021-2022 aan het publiek. Een overzicht van alle voorstellingen is nu te zien op de website van het Zaantheater. De kaartverkoop start op donderdag 24 juni.


Na maanden van gesloten deuren staat het Zaantheater te trappelen om de mooiste voorstellingen met het publiek te delen. De komende weken kan er al genoten worden van voorstellingen van bijvoorbeeld Dolf Jansen. Boyband FOURCE en Roué Verveer. Het Zaantheater is de afgelopen maanden druk bezig geweest met de voorbereiding van de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen. Vandaag presenteert het theater vol trots de programmering aan het publiek. De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen start op donderdag 24 juni. Op dit moment zijn er al enkele populaire voorstellingen in de verkoop, waaronder Titanic de musical, The Analogues, de Rocky Horror Show, Daniël Arends, Amélie de musical en Alex Klaasen.


Het nieuwe seizoen van het Zaantheater bestaat zowel uit verplaatsingen van het afgelopen seizoen als heel veel nieuwe voorstellingen. Het was een bijzondere tijd die ook zorgde voor veel inspiratie. De artiesten en gezelschappen kunnen niet wachten om op te treden met hun nieuwe shows. Het is een gevarieerd programma met grote namen, zoals Marc-Marie Huijbregts, Stef Bos, Francis van Broekhuizen en The Ashton Brothers, maar ook met nieuwe talenten waaronder Alex Ploeg, Défano Holwijn, Glodi Lugungu en Rosa da Silva. Zelfs rapper en zanger Snelle komt dit seizoen naar het theater.

Ook voor de echte toneelliefhebbers zijn er prachtige voorstellingen. Johnny Kraaijkamp jr. is samen met Trudy Labij te zien in de ‘Hoog Spel’ en Anne Wil Blankers schittert in de voorstelling ‘Het oog van de storm’. De kleine theaterbezoekers kunnen met Andre Kuipers mee op reis door het heelal tijdens zijn voorstelling ‘Space Academy’ of komen genieten bij de fantasierijke voorstelling ‘De stille kletsmajoor’ van de Zaanse Toneelgroep Winterberg. Voor jong en oud valt er weer genoeg te beleven in het Zaantheater!

‘Wat is het heerlijk dat we weer vooruit kunnen kijken en ons publiek mogen tonen hoeveel moois er in het theater is te zien. Van grootse musicals tot mooi toneel van babyconcerten tot popconcerten. Ik kijk er naar uit dat we in september met z’n allen van James Bond in Concert, mét een compleet orkest, kunnen genieten en dat in december de eerste buitenlandse show - The African Mama’s – weer in het Zaantheater staat. Fijn dat het weer kan!’, aldus Kim Muller, programmeur van het Zaantheater.


Kaartverkoop
De kaartverkoop van het nieuwe seizoen van het Zaantheater gaat op donderdag 24 juni van start. Alle voorstellingen zijn nu te bekijken op www.zaantheater.nl