ZAANDAM - Op zondagavond 20 december zullen er zes mannen gegarandeerd onder uw huid gaan zitten. In intieme setting, op 1,5 meter afstand in de kleine zaal van het Zaantheater spelen zij, een voorstelling waarin twee verhalen over gemis worden afgewisseld met liedjes en gedichten die ingrijpen op wat er verteld wordt. Speciaal voor een publiek van 30 bezoekers!

Zes mannen. Ze vertellen elkaar verhalen. Ze zingen zelfgemaakte liedjes en dragen gedichten voor. Ze kruipen onder elkaars huid. Geen stoere afstandelijkheid of verstandelijke beschouwingen. Dit gaat over gemis en de ruwe kantjes van het gevoelsleven. Het piept en het kraakt. Deze avond is onderdeel van Amateurkunst NU waar Fluxus en het Zaantheater de komende twee maanden acht boeiende voorstellingen presenteren waarin amateurkunstenaars de kans krijgen zichzelf te laten zien in deze gekke tijden.

Op de agenda staan theatervoorstellingen van de Zaanse Theaterschool, GrooTheater, Zes mannen en Patricia Sierink en La Cantate. Muziekliefhebbers worden getrakteerd met een optreden van The QuintEd & Jazzterday en Ratajazz. Tijdens deze voorstellingen kunnen bezoekers genieten van Zaankanters die zich door alle omstandigheden niet uit het veld laten slaan, maar hoop putten uit wat kunst brengt. Meer informatie vindt u op www.zaantheater.nl