Het nieuwe hobby- en handwerkseizoen gaat weer van start. De snijmallen beginnen met hun kerstcollectie en bij de wol komt al het wintergaren weer tevoorschijn. In het nieuwe seizoen starten ook de creatieve workshops.

Punchen en macramé zijn de nieuwe workshops voor de komende winter. Er is nu een punchnaald voor dik garen, dat is super leuk voor kussens. In de workshop gaan we een klein project starten om alle verschillende technieken van de punchnaald te ontdekken en dat zijn er veel!

Op maandag 9 september start het eerste haakcafé van het najaarsseizoen. Elke 2e maandag en 4e woensdag van de maand kan iedereen aanschuiven om in gezelschap te haken van 19:00-21:00u, kosten zijn €5,- p.p..

Haken is een hobby die nog steeds heel populair is, maar niet iedereen lukt het zonder begeleiding, “Doe ik de steek nu echt wel goed?”, “Hou ik het goed vast?”, “Hoe kan ik nu precies de steken zien?”. Daar is het haakcafé voor en de haakworkshop voor beginners.

In het haakcafé kun je aan je eigen project verder haken of 1 van onze haakworkshops volgen, zoals haken voor beginners of nieuwe technieken leren; kabels, mozaïek of tunische haken.

Alle inlichtingen bij De hobbyvlinder, Pluimgraaf 16, tel. 06-45391698, email: info@dehobbyvlinder.nl