Duurzaamheid vormt de nieuwe standaard in bouw- en renovatieprojecten. Een belangrijk onderdeel hierin is de thermische schil van een gebouw. Onder deze term vallen ook de kozijnen.


Bij het vervangen van kozijnen is het van belang dat men kiest voor kozijnen met een lage U-waarde. Hoe lager de U-waarde, hoe groter het isolerend vermogen van het kozijn. Een goed geïsoleerd woning draagt niet alleen bij aan het wooncomfort, maar ook aan een lagere energierekening.

AKU Geveltechniek heeft een ruim assortiment van kwalitatieve en duurzame kozijnen van de meest toonaangevende merken, zoals: K-vision, Gealan, Schüco, Aliplast en Reynaers. Voor elk project kunnen wij het passende aluminium of kunststof gevelelement leveren, zowel zakelijk als particulier. Wij bieden onder meer de volgende producten aan: ramen, deuren, schuifpuien, vouwwanden en vliesgevels.

Onze deskundige werknemers denken graag met u mee om het meest geschikte kozijn voor uw project te kiezen. Wij zijn altijd op zoek naar de perfecte balans tussen uitstraling, duurzaamheid en functionaliteit. Doordat wij in nauw contact staan met fabrikanten kunnen wij onze producten tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden en korte levertijden hanteren.

Voor meer informatie of een offerte aanvraag kunt u terecht op www.akugeveltechniek.nl. Telefonisch kunt u ons bereiken op (075) 879 54 12.