ZAANDAM - Mondzorg Teakhout is gevestigd te Westerwatering in Zaandam.

Wij zijn een jong, gemotiveerd en enthousiast team van inmiddels 4 tandartsen waarvan 1 specialistische tandarts (Bassam Hassan, Irene Schilder, Lamees Mahdi en Stefan Rep), 2 mondhygiënisten (Susanne den Brave en Betül Cecen), 2 preventieassistenten (Kalè Mesri en Rachelle Vloon) en een stoel-/balieassistente (Eva de Wit). Samen doen wij ons uiterste best om uw mond gezond te maken of te houden. Wij proberen u zo veel mogelijk op uw gemak te stellen door de tijd voor u te nemen en echt te luisteren naar uw klachten en wensen. Samen met u werken wij dan toe naar een gezonde mond.

Kinderen als speciale doelgroep


Ons team zet zich extra in voor kinderen, omdat wij in de praktijk zien dat dit echt nodig is. In de praktijk houdt dit in dat wij kinderen vanaf jonge leeftijd al willen zien, ten eerste om te wennen aan tandartsbezoeken en ten tweede om eventuele problemen vroeg op te sporen. Uiteraard verlaten de kinderen de praktijk met een leuk presentje om ook een positief gevoel over te houden aan het bezoek. Kinderen krijgen als zij voor een poetsles bij onze preventie assistente komen tevens gratis een elektrische tandenborstel van Oral B. Een elektrische tandenborstel haalt meer plak weg dat een gewone borstel, vandaar dat wij graag zien dat ieder kind hiermee kan poetsen.
Ook buiten de praktijk zetten wij ons extra in voor kinderen; zo bezoeken wij onder andere peuterspeelzalen en basisscholen om ouderbijeenkomsten te houden of geven wij juist op een leuke manier voorlichting en een poetsinstructie aan de kinderen zelf. Uiteraard passen wij de les aan op de groep waar uw kind in zit. Zelfzorg van het gebit is erg belangrijk en hoe jonger dit aangeleerd wordt, hoe beter.

Heeft u vragen aan ons, zou u een voorlichting van ons op de school van uw kind willen hebben of wilt u zich bij ons inschrijven?
Bel ons gerust op 075-6414225 of stuur ons een e-mail op: info@mondzorgteakhout.nl. Bekijkt u ook gerust onze website of komt u even langs om onze praktijk te bekijken en onze medewerkers te ontmoeten.

Wij kijken uit naar uw komst en helpen u graag verder om samen met u een gezonde mond te creëren!