Wil je graag stoppen met roken maar heb je er moeite mee? Waarschijnlijk heb je net als de meeste rokers al geprobeerd te stoppen en misschien heb je meegedaan met Stoptober. Een tijdje niet roken lukt nog wel maar er definitief mee stoppen blijkt toch heel lastig te zijn. Dit heeft te maken met de interne strijd in je lichaam en je brein. Hoewel iedereen weet dat stoppen verstandig is wint meestal het stemmetje dat weer wil roken. Dat zorgt ervoor dat je je een slapjanus voelt zodra je weer een sigaret opsteekt met als gevolg dat je denkt dat je nooit van het roken af zal komen. Toch is stoppen met roken eenvoudiger dan je denkt want als je stopt met behulp van hypnotherapie is het is mogelijk om in slechts 1 sessie definitief te stoppen zonder de gebruikelijke strijd in jezelf.

Hypnotherapie maakt stoppen makkelijk
Stoppen met roken met hypnotherapie is makkelijk en geeft daardoor een heel hoog slagingspercentage. Dat komt doordat er gebruik wordt gemaakt van hypnose. Mensen zijn gewoontewezens. Alles wat we leren wordt opgeslagen in ons brein en als we iets vaker doen wordt het geautomatiseerd. Zo is het ook met roken. Het is net als een computerprogramma dat is opgeslagen in ons brein. Het speelt af zich gedurende de tijd dat we wakker zijn. Je staat er mee op en gaat er mee naar bed. Het rookprogramma kan niet zomaar verwijdert worden want het is goed beveiligd. Stoppen met roken met alleen met wilskracht is heel lastig, daar is meer voor nodig. Met hypnotherapie lukt het makkelijk omdat met hypnose het rookprogramma snel en definitief verwijdert kan worden.

Slagingspercentage 90%
Van de rokers die op eigen houtje stoppen lukt het maar 4% om definitief van de sigaretten af te blijven. Uit onderzoek blijkt dat van alle methoden die er zijn om te stoppen met roken die met hypnotherapie het beste resultaat oplevert. Het slagingspercentage ligt bij het gebruik van hypnose op 90%.

Hypnose is niet eng
Misschien heb je weleens op tv of in het theater gezien dat hypnose werd gebruikt ter vermaak waarbij mensen de meest vreemde opdrachten uitvoerden. Daar hoef je echt niet bang voor te zijn wanneer hypnose wordt ingezet om van het roken af te komen. Hypnose is een menselijke eigenschap en dus al zo oud als de mensheid zelf. Misschien herken je het wel als je een boek leest of een film kijkt en helemaal in het verhaal opgaat waardoor je niets merkt van wat er om je heen gebeurd. Dat wordt trance genoemd, oftewel hypnose. Tijdens de hypnose hou je zelf de controle.

Maak nu een afspraak
Veel mensen heb ik al van het roken af mogen helpen. Als je ook in 1 sessie wilt stoppen kun je een afspraak maken:
Tel. 0610672688
email: info@therapie-zaanstad.nl

Meer weten, kijk dan op https://therapie-zaanstad.nl/stoppen-met-roken-met-hypnose/

Bij Therapie Oudkerk kun je terecht voor diverse problemen zoals: afvallen, onverklaarbare lichamelijke klachten, onzekerheid, angsten, examenvrees, enz.