Vol trots kunnen wij u vertellen dat Babino kinderopvang naast de peuteropvang en buitenschoolse opvang nu ook een kinderdagverblijf krijgt in de nieuwbouw van OBS de Herman Gorter aan de Burgemeester Smitstraat 2A in Zaandam. Na ruim een jaar verbouwen is de nieuwe school bijna af en zal op 19 oktober 2020 de deuren weer openen. Babino verhuist mee naar het nieuwe pand en zal daar een nieuw kinderdagverblijfgroep openen voor 16 kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Deze groep zal geopend zijn van maandag t/m vrijdag van 07.00-18.30 uur.

Babino besteedt extra aandacht aan de ontwikkeling van baby’s. Kijken, luisteren, voelen en ontdekken zijn bijvoorbeeld belangrijke aandachtsgebieden in de vroege ontwikkeling. Daarnaast zijn we actief met verschillende activiteiten om zowel de grove als de fijne motoriek te ontwikkelen. We vinden het belangrijk om de veiligheid van deze kinderen met een jonge leeftijd te waarborgen. Kinderen komen jong al in aanraking met verschillende ontwikkelingsgebieden. De taalvaardigheid van de kinderen wordt bijvoorbeeld extra geprikkeld. Ze horen verhaaltjes, zingen liedjes en doen taalspelletjes wat aansluit om hun eigen niveau. Kleinschaligheid staat centraal waardoor er een goede vertrouwensband is met de pedagogisch medewerkers. Op de locaties wordt er actief gewerkt met verschillende thema’s en is de ouderbetrokkenheid groot.

Als de verbouwing achter de rug is, bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in ons nieuwe kinderdagverblijf. Voor meer informatie of inschrijven verwijzen wij u graag door naar onze website: www.babino.nl of kunt u contact opnemen 075-2020389. Er zijn beperkte plekken beschikbaar dus vol=vol!