Eenvoudig online boeken en direct meer ruimte creëren, klanten zijn op Google erg goed te spreken over de moderne opslag in Zaandam


Particulier en Zakelijk opslagbedrijf Storage Flix timmert goed aan de weg met hun opslagunits en momenteel is 90% al volgeboekt. Maar er is goed nieuws: je hebt nog even de kans om een unit te reserveren én te profiteren van een geweldige tijdelijke actie. Reserveer nu en krijg een stevige stelling gratis in gebruik. Deze stelling kan maar liefst 80 kg per plank dragen, ideaal om je spullen efficiënt en veilig op te bergen. Alle units zijn 3 meter hoog, dus je kunt ook lekker de hoogte in stapelen.

Of je nu op zoek bent naar een kleine unit voor privégebruik op de eerste verdieping, of een grotere unit op de begane grond voor zakelijke opslag, Storage Flix heeft het allemaal. Die grotere units zijn perfect voor het opbergen van gereedschappen, inventaris, winterbanden, meubels of het opruimen van je logeerkamer. Ze zijn ook ideaal om thuis die extra kamer in een kantoor om te toveren of gewoon lekekr extra ruimte te creëren.

Toegang krijgen is eenvoudig: open de roldeur met de app of je toegangscode. Daarnaast zijn er karretjes beschikbaar en is er een grote goederenlift om het verhuizen van je spullen soepel te laten verlopen. Met een Google-beoordeling van 4.5 sterren weet je zeker dat je bij een betrouwbare en gewaardeerde opslagdienst terechtkomt.

Twijfel je nog of je thuis of zakelijk nu echt meer ruimte nodig hebt? Dit is je kans. De units zijn elke dag toegankelijk van 06:00 tot 23:00 uur. De onbemande locatie is digitaal heel eenvoudig te boeken. Zodra je boekt op https://storageflix.nl, heb je direct toegang tot je opslagunit.

Voor advies over welke unit het beste bij je past, kun je altijd terecht op storageflix.nl of stuur een WhatsApp-bericht naar 075 – 757 2622.

Ben je nieuwsgierig? Bekijk dan de beschikbare units op https://storageflix.nl en de 3D-tour online en krijg een goed beeld van wat we te bieden hebben. Onze chatbot helpt je graag met het inschatten van de benodigde ruimte en al je andere vragen.

Bij Storage Flix verhuis je kosteloos binnen de opslag en we hanteren geen opzegtermijn. Bovendien hebben we een laagste prijsgarantie. Waar wacht je nog op? Ga snel naar (https://storageflix.nl) en boek je opslagruimte.

Wees er snel bij, want de opslagruimtes raken snel vol.