De ziektekosten zijn inmiddels tot zo’n 100 miljard euro per jaar gestegen. Volgens het RIVM blijven de kosten ieder jaar met 2,9 procent stijgen. De verwachting is dat als we zo doorgaan, we in 2040 174 miljard euro per jaar gaan betalen, dus bijna 2x zoveel als nu. Dat betekent dat we dus per maand meer zorgkostenverzekering zullen moeten gaan betalen.

Wij als mens kunnen die voorkomen door bewust naar ons zelf te kijken. Vraag jezelf eens af wat kan jij doen om te zorgen dat je lichaam op langer termijn blij met jou blijft.

Wacht niet op klachten, maar voorkom klachten!

Daarom werk ik met een heel uitgebreid bloedonderzoek waarbij er een duidelijk beeld naar voren komt van hoe het met het lichaam gaat. Wat o.a. gemeten wordt:

· De staat van de darmen
· Vitamines en mineralen
· Voedingsintoleranties
· Ontstekingen
· Hormonale balans
· Stressgevoeligheid
· Belasting van bacteriën, schimmels, virussen en parasieten
· Belasting van gifstoffen en vrije radicalen

Door middel van dit onderzoek kun je zien wat de gevolgen van je huidige leefstijl zijn en nog belangrijker; wat we er aan kunnen doen om te zorgen dat je zolang mogelijk mag genieten van een energiek en gezond lichaam!

Wil je hier meer over weten, neem dan een kijkje op www.jouwbesteleven.nl en maak een afspraak voor een bloedonderzoek of plan een gratis kennismakingsgesprek in voor meer informatie. Mailen naar info@jouwbesteleven.nl of bellen op 06 27158885 is ook mogelijk. Tot snel!