Wil jij weer fit en energiek door het leven?

Ik kan je daar bij helpen!


Mijn naam is Marieke, holistisch leefstijlcoach/EMB-therapeut en ik weet exact hoe jij op eenvoudige wijze met de juiste voeding, suppletie en leefstijl een gezond en gelukkig leven kunt leiden met een fit lichaam vol energie! Alles in het lichaam staat tenslotte met elkaar in verbinding.

Zelf heb ik jaren last van vermoeidheidsklachten gehad. Via de huisarts heb ik verschillende onderzoeken ondergaan, maar elke keer zonder resultaat. Ik moest er maar mee leren leven. Dit wilde ik niet en ben daarom verder gaan kijken. Ik kwam in contact met een energetisch bloedonderzoek. Dit bloedonderzoek kijkt veel verder dan regulier gekeken wordt en er wordt vanuit de cellen gekeken. Zo is te zien hoe het met de darmen gaat, maar ook of er veel stress in het systeem zit of er voedselintoleranties zijn, of er vitamines en mineralen tekorten zijn, laaggradige onstekingen en nog veel meer. Door middel van dit onderzoek kwam ik achter de oorzaak van mijn vermoeidheid en kon ik daar mee aan de slag. Als snel voelde ik mij veel beter en ben mij gaan verdiepen in de orthomoleculaire visie en mij gaan specialiseren in het bloedonderzoek, zodat ik anderen van hun klacht af kan helpen.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan een kijkje op www.jouwbesteleven.nl of mail/bel naar info@jouwbesteleven.nl 0627158885 voor een gratis kennismakingsgesprek.